Înlocuire cheie Mercedes

inlocuire cheie Mercedes

Înlocuire cheie Mercedes

Fiecare drum pe care îl parcurgi cu Mercedes-ul tău este o poveste scrisă cu pasiune pe asfalt, o melodie a libertății care răsună în inima ta. Cheia Mercedes nu deschide doar ușile unei mașini; ea deschide portalul către nenumărate aventuri, către momente care îți vor rămâne veșnic în suflet.

Când această cheie lipsește, se creează o tăcere greu de suportat, un gol în ritmul zilnic care pare că nu poate fi umplut. Dar nu este momentul să te pierzi în acest labirint al disperării, căci soluția este mai aproape decât crezi. Noi, cu echipa noastră mobilă și dedicată, suntem gata să readucem simfonia pe străzile vieții tale, oferindu-ți o nouă cheie, un nou început.

Imaginează-ți momentul în care noi îți întindem noua cheie Mercedes. Este mai mult decât o simplă predare; este un schimb de promisiuni. Promisiunea ta că vei continua să trăiești fiecare călătorie la maximum, să prețuiești libertatea și frumusețea fiecărui drum parcurs. Și promisiunea noastră că vom fi întotdeauna alături de tine, oferindu-ți siguranță, confort și pacea minții.

Această cheie este un simbol al reînnoirii, o dovadă că fiecare obstacol întâlnit pe drumul vieții poate fi depășit cu curaj și încredere. Ea reprezintă legătura indestructibilă între tine și companionul tău de călătorie, între visurile tale și realitatea în care acestea prind formă.

Nu lăsa pierderea să definească experiența ta Mercedes. Lasă-ne să fim parte din soluție, să aducem lumină în momentele de îndoială. Apelează la noi, și împreună, să redesenăm harta călătoriilor tale, să aducem înapoi muzica pe drumurile tăcute, să îți oferim cheia către nenumăratele aventuri care te așteaptă.

Pentru că, în final, ceea ce contează cu adevărat este călătoria însăși, iar cheia Mercedes este doar începutul. Este promisiunea că, indiferent de obstacolele întâlnite, vei avea întotdeauna capacitatea de a merge mai departe, de a explora noi orizonturi și de a trăi fiecare moment la maximum. Aceasta este esența adevăratei libertăți, iar noi suntem aici pentru a te asigura că niciodată nu vei fi departe de ea.

Pentru înlocuire cheie Mercedes Contactează-ne acum pe tel:
Tel: 0733 289 618

Ce costuri implică duplicarea cheilor auto?

duplicare cheie auto

De ce prețul pentru duplicarea cheilor auto este atât de ridicat?

Când vine vorba de cheile automobilelor cotidiene, nicidecum nu ne mai trec prin minte cheile de odinioară, precum cele metalice folosite încă pentru încuietorile ușii de la casă sau apartament.

Astfel că tehnologizarea și-a lăsat amprenta asupra așa-ziselor “chei”, ce au ajuns să devină aparaturi electronice comparabile cu device-urile inteligente. De la chei cu cip transponder până la exemplarele mai avansate care au la bază senzori de proximitate, capabilitate de control al mașinii sau chiar display-uri tactile cu comenzi multiple.

Cheia mașinii are la bază componente electronice care se ocupă de tot: de la operarea încuietorilor, până la cele mai avansate comenzi, precum cele de punere în mișcare a vehiculului. Totodată cu componentele electronice, vine și predispunerea acestora la uzură în timp, urmând ca la un moment dat să fie nevoie de repararea cheii sau înlocuirea acesteia, în cazul în care nu v-ați duplicat deja cheia automobilului.

Ce factori afectează prețul replicării unei chei auto?

Există o varietate de factori ce stau la baza procesului de copiere a unei chei, precum tipul și complexitatea cheii, anul de fabricație și modelul mașinii, dar și pe cine alegeți să vă creeze dublura cheii automobilului.

Costul reprezentanțelor

Pe departe cea mai costisitoare alegere, atât în materie de resurse, cât și de timp, este soluționarea problemei prin apelarea la reprezentanțe. Costul ridicat al acestora se datorează nu numai tractării mașinii pe platformă până la service, dar și prin adosul echipamentului auxiliar, special comandat din străinătate, ce servește pentru decodificarea mașinii, în ordine ca viitoarea cheie să funcționeze în concordanță cu VIN-ul automobilului în cauză; unde se mai adaugă perioada îndelungată de așteptare, care este de minim 4 săptămâni pentru întreaga operațiune.

Costul componentelor

După cum spuneam, cheia de la mașină este în sine un mic aparat electronic, bazat pe circuite electrice, baterii etc. Până și înlocuirea cheii de rezervă poate să coste o sumă bunicică de bani.

De exemplu, în cazul reprezentanțelor o cheie obișnuită pentru mașinile BMW poate costa de la 600 de lei pentru o cheie de contact obișnuită, până la 4,400 de lei pentru o cheie inteligentă cu display și unde radio.

Toate cheile sunt codificate și programate astfel încât să funcționeze doar pentru VIN-ul mașinii dumneavoastră. Practic cheia în sine este suficient de valoroasă fără să mai fie adăugat costul manoperei.

Costuri adiționale

Adesea, pentru replicarea unei chei auto este nevoie și de achiziția unui cod special pentru a putea programa cheia, al cărui preț poate să ajungă pe piață și la 350 de lei.

Costul operațional, al angajaților și al mașinăriilor complexe de duplicare; de amintit și faptul că pentru diferite branduri auto este nevoie de câte un alt tip de aparatură în parte.

Dezavantajele pieței

Lipsa de mobilitate, atât calitatea operațională, cât și profesională, costurile, dar și timpul se numără printre punctele mai puțin tari ale pieței generale de replicare a cheilor.

Dublarea cheii cu ușurință

Opțiunile sunt variate, fiecare cu plusurile și minusurile sale. Nimeni nu își dorește să aleagă o companie care solicită perioade îndelungate de așteptare sau care recurge la modalități de a pătrundere în mașină, într-un mod mai puțin convenabil, precum spargerea unui geam sau forțarea în mod păgubos al portierei.

Pentru duplicarea cheilor auto, în circumstanța pierderii cheii sau a incapacității de accesare a vehiculului, Keys 4 You oferă suport chiar la fața locului, astfel că în câteva clipe după ce echipa de specialiști ajunge la automobilul în cauză, proprietarului i se va înmâna o nouă cheie de acces, fie ea clasică sau electronică.

Serviciile Keys 4 You sfidează inconfortul adus de nevoia unei dubluri și reușește să ofere calitate premium, în cel mai scurt timp, în orice situație, oriunde și la orice oră; totul împachetat într-o manieră profesională și prietenoasă.

Pentru duplicarea cheii ne puteți contacta pe nr. de tel: 0733 289 618 și echipa mobilă venim imediat la fața locului și vă oferim o cheie de rezervă pe loc în câteva minute.

Click aici pentru cheie auto prima pagină.

facebook-icon

Cheie auto – curiozități

cheie auto - înlocuire chei auto

Cheie auto – curiozități

Știați că…

1. Unele mașini vin cu o cheie suplimentară, cunoscută sub numele de „cheie valet”, care pornește contactul și deschide ușa șoferului, dar împiedică valetul să aibă acces la obiectele de valoare aflate în portbagaj sau în torpedou. Unele chei de valet, în special cele pentru vehicule de înaltă performanță, limitează puterea motorului pentru a-i preveni pe cei dornici de a scoate mașina la o plimbare.

2. Deși prima cheie care a pornit contactul unei mașini a aparut la începutul secolului al XX-lea, încă era nevoie de apăsarea unui buton pentru a cupla demarorul. În 1949, Chrysler introduce pe piață cheia modernă, cea pe care o știm azi cu toții. Aceasta permitea pornirea motorului prin rotirea cheii în cilindrul contactului, fără a mai necesita manevre suplimentare.

3. Unele chei sunt concepute special intr-o manieră de descurajare a furtului. Mercedes-Benz, spre exemplu, folosește o cheie care în loc să aibă o piesă de metal tăiată pentru a porni mașina, folosește un fascicul infraroșu codificat care comunică cu computerul mașinii. Dacă codurile se potrivesc, mașina poate fi pornită. Aceste chei pot fi costisitoare de înlocuit dacă sunt pierdute, prețul la repreyentață fiind nu mai puțin de 2000 de lei.

4. Pasionații auto, care participă la expoziții de mașini competitive/concursuri de eleganță,  încearcă să păstreze aspectul original al cheilor de la mașină. Arbitrii pretențioși ai expoziției auto vor nota deseori un vehicul pentru că nu are un set corect de chei cu logo-ul original al producătorului auto și codul de blocare ștampilat pe ele.

5. Primele mașini nu aveau chei. Credeți sau nu, dar primele mașini chiar nu aveau chei. Acestea erau adesea activate printr-un set complex de manevre și doar anumite persoane înțelegeau cu adevărat procesul. În 1910, a fost concepută prima cheie de mașină, dar era folosită doar pentru pornirea și blocarea contactului.

Pentru duplicarea cheii ne puteți contacta pe nr. de
tel: 0733 289 618 și echipa mobilă venim imediat la fața locului și vă oferim o cheie de rezervă pe loc în câteva minute.

Click aici pentru cheie auto prima pagină.

Foto: pixabay

Chei auto: Diferența dintre chei auto

chei auto

Chei auto: Diferența dintre sistemele Keyless Entry, Start/Stop și Keyless Go

Sunt cunsocute atribuțiile acesteia, dar din cauza prezenței pe piață a unor sisteme variate de acces în autovehicule, cheia de la mașină, mai exact sistemul de funcționare care stă în spatele ei, tinde să ne inducă uneori în eroare prin anumiți termeni. În cele ce urmează, vom înțelege mai bine fiecare categorie de cheie în parte.

Modelele moderne ale cheilor sunt de obicei simetrice, unele folosind adeseori canale pe ambele părți, mai degrabă decât o margine tăiată, pentru a acționa încuietoarea sau contactul mașinii. În mod egal, sunt prezente și sistemele de acces fără cheie, care utilizează fie o tastatură montată pe ușă, senzori tactili, de proximitate, fie o telecomandă care înlocuiește cheia propriu-zisă a vehiculului.

Sistemele Remote Keyless Entry, Keyless Start/Stop și Keyless Go

Termenul de sistem „Remote Keyless Entry”, numit și intrare fără cheie sau închidere centralizată de la distanță, se referă la o încuietoare ce utilizează o telecomandă electronică, similară unei chei, care este activată de un dispozitiv portabil sau automat prin proximitate.

Folosit pe scară largă în industria auto, un sistem Remote Keyless Entry îndeplinește funcțiile unei chei standard de mașină fără contact fizic. Prin poziționarea la câțiva metri distanță, apăsarea unui buton pe telecomandă poate bloca sau debloca ușile. Adeseori, cheia poate îndeplini și alte funcții, precum deschiderea portbagajului, rabatarea ogilnzilor sau acționarea geamurilor.

Opțiunea Remote Keyless Entry poate include atât un sistem de intrare fără cheie de la distanță, care blochează si deblochează ușile prin intermediul butoanelor de pe telecomandă, cât și un sistem care să permită accesul în automobil prin intermediul unor senzori de proximitate, astfel cheia fiind păstrată în buzunar atât la sosire, cât și la plecare.

Diferența dintre sistemul Keyless-Start/Stop și Keyless-Go

Termenul de Keyless-Start/Stop este utilizat pentru sistemul ce are drept caracteristică principală butonul „Start-Stop„, care scutește introducerea și rotirea cheii în cilindrul de contact clasic. Pentru a porni mașina tot ce trebuie făcut este doar aplicarea frânei și apăsarea butonul Start/Stop de pe tabloul de bord al automobilului.

În esență, Keyless-Go este o versiune îmbunătățită a Keyless Start/Stop, acest sistem permițând pornirea motorului din telecomandă sau prin intermediul unui sistem de proximitate.

Pentru duplicarea cheii sau programare acesteia sau pentru o cheie nouă ne puteți contacta pe nr. de tel: 0733 289 618 și echipa mobilă venim imediat la fața locului și vă oferim o cheie de rezervă / cheia nouă pe loc în câteva minute.

Cheie de rezervă – Ce valoare are cheia de rezervă a mașinii?

cheie de rezervă cheie auto cu chip

Cheie de rezervă – Cât de importantă este cheia de rezervă?

Cheia de la mașină înfăptuie, pentru o mare majoritate, un lucru aproape indispensabil buzunarelor noastre. Pe cât de ordinară ar părea aceasta pentru noi, pe atât de neglijat este un aspect ce ține cont de o problemă pe care o poate întâmpina oricine de-a lungul posesiei unui autovehicul, și nu numai. Este vorba despre existența unei chei duble pentru acces.

Cele mai recente studii de piațâ evidențiează faptul că în momentul vânzării unui automobil la mâna a doua, valoarea acestuia nu este legată doar de condiția generală a mașinii, cât și de existența unei chei de rezervă sau o copie a cheii originale. Studiile au mai remarcat faptul că prețul efectiv de vânzare a autoturismelor rulate e cu 7-10% mai mare dacă, mașina dispune de o chei de rezervă.

O altă problemă ce ține seamă de copia unei chei este ce se întamplă în cazul în care pierdem unica cheie de acces la vehiculul nostru personal? O situație incomfortabillă în care cu siguranță nu dorim să ne alfăm, încât aceasta ne va costa un drum pe trailer până la reprezentanță, unde putem aștepta 3-6 săptămâni pentru finalizarea unei noi chei. Această neglijență poate costa câteva mii de lei, toate acestea fără să luăm în considerare discomfortul creat și timpul irosit. În cazul mașinilor de firmă o astfel de neglijență poate costa contracte pierdute, penalități etc.

Deși un fapt trecut cu vederea de către mulți, ar trebui să reacționăm responsabil din timp pentru a preveni un asemenea inconvenient. Astfel, duplicarea cheii autoturismului este o soluție simplă, ce vine totodată cu un cumul de beneficii, care nu doar ne ferește de o situație neplăcută, dar poate aduce și un plus la evaluarea toatală a mașinii în cazul în care aceasta urmează a fi scoasă la vânzare.

Pentru duplicarea cheii ne puteți contacta pe nr. de tel: 0733 289 618 și echipa mobilă venim imediat la fața locului și vă oferim o cheie de rezervă pe loc în câteva minute.

Cheie BMW

Înlocuire cheie BMW

Ți-ai pierdut cheiile de la BMW sau doar vrei să ai una de rezervă?
Dacă ți-ai pierdut cheile de la mașină sau doar vrei o cheie de rezervă, la noi găsești soluția perfectă.
Cu o experiență de peste 10 ani, cu o echipa mobilă venim la față locului și în câteva minute îți oferim o cheie nouă, fără tractarea mașinii sau costuri suplimentare.
Apeleză cu încredre la noi.

Contactează-ne acum pe tel:
Tel: 0733 289 618

Cheie BMW
Programăm cheie BMW pentru Seria 1, Seria 2, Seria 3, Seria  4, Seria 5, Seria 6, Seria 7, Seria 8,   X1, X2, X3, X4, X5,  X6, X7, Z3, Z4, pentru variantele M și pentru modelele electrice i3, i4, iX, iX3.

Profesionalism, eficiență și promtitudine!
Care e diferența între programare cip cheie auto și copiere/clonare cheie auto?

Programare cip cheie auto

Programare cip cheie auto

Programare cip cheie auto înseamnă o cheie nouă cu cip și reprogramarea imobilizatorul mașinii, iar cheia veche va fi ștearsă din imobilizator.

Imobilizatorul mașinii este un dispozitiv antifurt care împiedică persoanele neautorizate să pornească mașina. Doar persoanele care au cheie poate să pornească mașina pentru că cip-ul din cheie trimite un cod digital către imobilizatorul mașinii, iar dacă codul nu corespunde, mașina nu pornește.
Deci când se face reprogramare cip cheie auto, noul cod digital va fi instalat în imobilizatorul mașinii, iar cel vechi va fi ștearsă. Dacă cineva găsește cheia veche, nu poate deschide mașina și nici nu o poate porni.

Pentru programare cip vă rugăm să ne contactați pe
Tel: 0733 289 618Copiere/clonare cheie auto cu cip

La copiere / clonare cheie auto cu cip imobilizatorul mașinii rămâne neschimbat, iar cipul din cheia noua va fi identic cu cipul din cheia veche.
În cazul în care o cheie a fost pierdută sau furată, copierea / clonarea cheii nu este recomandată. Clonarea cheii este recomandată doar în cazul în care aveți cheia veche, dar aceasta s-a defectat/deteriorat sau doriți încă o cheie de rezervă. Puteți avea mai mult de două chei la mașină dacă ECU ( Engine Control Unit ) al mașinii permite . În cazul mașinilor de firmă, unde aceași mașină  e folosită de mai multe persoane, existența mai multor chei poate fluidiza și ușura predarea-preluarea mașinii.

Pentru copere cehi auto cu cip vă rugăm să ne contactați pe
Tel: 0733 289 618

 

Ați pierdut cheia mașinii?

ai pierdut cheia mașinii

Ce să faceți dacă ați pierdut cheia mașinii?

Ați pierdut cheia mașinii? Nu vă panicați!
Dacă ați pierdut cheia și nu aveți nici o cheie de rezervă pentru mașină, prima reacție este de obicei panica.

Să aruncăm o privire mai atentă la ceea ce puteți face pentru a utiliza mașina din nou, cât mai repede posibil!
Dacă nu aveți nicio speranță de a găsi cheia de rezervă , veți fi obligat(ă) să recurgeți la o soluție finală și ”să copiați cheia fără cheie”. Sună imposibil, dar nu este!
Veți avea nevoie de un specialist în domeniu, mai ales dacă nu aveți cheia originală pentru mașină. În aceste situații este exclus  să fiți ajutat de copiatorul de chei care lucrează la mall. În general, trebuie să tractați mașina la reprezentanță și să cereți înlocuirea cheii (care durează aprox. 3-4 săptămâni) sau aveți nevoie de o companie specializată în chei auto, cum este firma noastră!

Contactați-ne pe nr. de tel: 0733 289 618 și venim imediat la fața locului să înlocuim cheia pe loc.

Call Now Button