Despre noi

Suntem o echipă de lăcătuși profesioniști, specializtă pe chei de mașini și oferim clienților noștri servicii multiple, prompte și fără echivoc. Oferim servicii complete dacă ați pierdut cheia mașinii, dacă doriți să înlocuiți sau dacă cheia s-a stricat sau a rămas blocată.
Compania noastră este renumită pentru promtitudine și serviciul de calitate. Oferim cea mai bună și confortabilă soluție pentru problema dvs.
Puteți beneficia de toate serviciile noastre profesioniste:
⦁ Reparare iale mașinii
⦁ Reparare chei mașini
⦁ Deblocare mașini
⦁ Înlocuire chei auto
⦁ Chei de rezervă pentru mașină
⦁ Programare chei auto
⦁ Înlocuire chei pierdute
⦁ Servicii mobile pentru chei auto
În epoca tehnologiei moderne, automobilele au devenit nevoi de bază. Călătorim zilnic kilometri pentru a ajunge la destinațiile dorite. La fel ca orice și cheile mașinilor se uzează și necesită reparare sau înlocuire.
Compania noastră oferă servicii de lăcătușerie remarcabile pentru aceste probleme. Suntem cunoscuți pentru profesionalism și pentru utilizarea tehnologiei moderne și a expertizei electronice pentru a repara/înlocui cheile auto.
Dacă mașina este blocată sau cheia este ruptă sau pierdută, nu trebuie să vă îngrijorați. Contactați-ne acum pe nr. de tel: 0733 289 618.  Specialiștii noștri în chei auto sunt disponibili 24 de ore pe zi și 7 zile pe săptămână pentru a vă ajuta în situații de criză.
Specialiștii noștri oferă, de asemenea, servicii de deblocare a mașinii ca urmare a cheilor pierdute/blocate. Unii proprietari își deteriorează vehicolul folosind unelte sau magneți locali nesiguri pentru a debloca ușa mașinii. Oricât de frustrantă ar fi situația cu care vă confruntați în deschiderea ușii, permiteți-ne să vă ușurăm viața în câteva minute. Folosim instrumente moderne și sigure pentru deblocarea ușii, deoarece apreciem mașinile, indiferent de modelul pe care îl dețineți.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați!
Tel: 0733 289 618

Call Now Button