Cheie de rezervă – Ce valoare are cheia de rezervă a mașinii?

Cheie de rezervă – Cât de importantă este cheia de rezervă?

Cheia de la mașină înfăptuie, pentru o mare majoritate, un lucru aproape indispensabil buzunarelor noastre. Pe cât de ordinară ar părea aceasta pentru noi, pe atât de neglijat este un aspect ce ține cont de o problemă pe care o poate întâmpina oricine de-a lungul posesiei unui autovehicul, și nu numai. Este vorba despre existența unei chei duble pentru acces.

Cele mai recente studii de piațâ evidențiează faptul că în momentul vânzării unui automobil la mâna a doua, valoarea acestuia nu este legată doar de condiția generală a mașinii, cât și de existența unei chei de rezervă sau o copie a cheii originale. Studiile au mai remarcat faptul că prețul efectiv de vânzare a autoturismelor rulate e cu 7-10% mai mare dacă, mașina dispune de o chei de rezervă.

O altă problemă ce ține seamă de copia unei chei este ce se întamplă în cazul în care pierdem unica cheie de acces la vehiculul nostru personal? O situație incomfortabillă în care cu siguranță nu dorim să ne alfăm, încât aceasta ne va costa un drum pe trailer până la reprezentanță, unde putem aștepta 3-6 săptămâni pentru finalizarea unei noi chei. Această neglijență poate costa câteva mii de lei, toate acestea fără să luăm în considerare discomfortul creat și timpul irosit. În cazul mașinilor de firmă o astfel de neglijență poate costa contracte pierdute, penalități etc.

Deși un fapt trecut cu vederea de către mulți, ar trebui să reacționăm responsabil din timp pentru a preveni un asemenea inconvenient. Astfel, duplicarea cheii autoturismului este o soluție simplă, ce vine totodată cu un cumul de beneficii, care nu doar ne ferește de o situație neplăcută, dar poate aduce și un plus la evaluarea toatală a mașinii în cazul în care aceasta urmează a fi scoasă la vânzare.

Pentru duplicarea cheii ne puteți contacta pe nr. de tel: 0733 289 618 și echipa mobilă venim imediat la fața locului și vă oferim o cheie de rezervă pe loc în câteva minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button