Care e diferența între programare cip cheie auto și copiere/clonare cheie auto?

Programare cip cheie auto

Programare cip cheie auto înseamnă o cheie nouă cu cip și reprogramarea imobilizatorul mașinii, iar cheia veche va fi ștearsă din imobilizator.

Imobilizatorul mașinii este un dispozitiv antifurt care împiedică persoanele neautorizate să pornească mașina. Doar persoanele care au cheie poate să pornească mașina pentru că cip-ul din cheie trimite un cod digital către imobilizatorul mașinii, iar dacă codul nu corespunde, mașina nu pornește.
Deci când se face reprogramare cip cheie auto, noul cod digital va fi instalat în imobilizatorul mașinii, iar cel vechi va fi ștearsă. Dacă cineva găsește cheia veche, nu poate deschide mașina și nici nu o poate porni.

Pentru programare cip vă rugăm să ne contactați pe
Tel: 0733 289 618Copiere/clonare cheie auto cu cip

La copiere / clonare cheie auto cu cip imobilizatorul mașinii rămâne neschimbat, iar cipul din cheia noua va fi identic cu cipul din cheia veche.
În cazul în care o cheie a fost pierdută sau furată, copierea / clonarea cheii nu este recomandată. Clonarea cheii este recomandată doar în cazul în care aveți cheia veche, dar aceasta s-a defectat/deteriorat sau doriți încă o cheie de rezervă. Puteți avea mai mult de două chei la mașină dacă ECU ( Engine Control Unit ) al mașinii permite . În cazul mașinilor de firmă, unde aceași mașină  e folosită de mai multe persoane, existența mai multor chei poate fluidiza și ușura predarea-preluarea mașinii.

Pentru copere cehi auto cu cip vă rugăm să ne contactați pe
Tel: 0733 289 618

 

Un răspuns la „Care e diferența între programare cip cheie auto și copiere/clonare cheie auto?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button